1. Modalitate plasare comenzi

Selectezi produsele și le adaugi în coș.
Vizualizezi coșul și apeși Finalizare comandă.
Completezi cu atenție datele personale.
Selectezi una din modalitățile de plată.
Apeși Plasează comanda.
După finalizarea comenzii veți primi un mesaj de informare pe adresa de e-mail specificată. Mesajul conține detaliile comenzii dumneavoastră și informații privind renunțarea la comandă.

În cazul în care nu primiți mesajul de comandă, vă rugăm să verificați zona de Spam a căsuței dumneavoastră de email.

2. Modalități de plată


În momentul finalizării comenzii, aveți posibilitatea să selectați una dintre cele trei modalităti de plată de mai jos:

Online, prin card bancar de debit și de credit
Plata online cu cardul este realizată folosind serviciile Netopia, una din cele mai folosite platforme de plați online din Romania. Vă garantăm astfel siguranța si confidențialitatea maximă a platilor dumneavoastră

Cardurile acceptate in sistemul nostru sunt: Visa, VisaElectron, MasterCard, Maestro

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacțiile cu cardul.

ASSG URBAN SRL nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dvs.
Plata prin transfer bancar se efectuează în baza facturii proforme emise de către ASSG URBAN SRL. Factura va fi trimisă la adresa de e-mail menționată de dumneavoastră.

Vă rugăm sa trimiteți confirmarea de plată pe e-mail la adresa [email protected], specificând numărul comenzii.

Ramburs (plata cash la livrare)
Valoarea comenzii se achită la agentul firmei de curierat rapid în momentul în care primiți coletul.

Valoarea rambursului va fi cea comunicată dumneavoastră în momentul plasării comenzii și va corespunde cu suma menționată pe factura ce însoțește marfa (la momentul primirii acesteia sau ulterior prin e-mail).

3. Modalități de livrare
Comanda dumneavoastră va fi livrată folosind serviciile unei firme profesioniste de curierat rapid.

Comenzile sosite in zilele de luni-vineri până la ora 16:00, vor fi livrate în termen de min.3, max 5 zile lucrătoare în funcție de destinația finală.

Tariful de transport este inclus in prețul final afișat pe pagina de produs. Livrarea se face până in fața blocului/ casei.

4. Despre produse și servicii


Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propria răspundere. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi ușor din punct de vedere coloristic de imaginile prezentate.

Politica legată de garanție

Conform Legii 449/2003 produsele comercializate de ASSG URBAN SRL prin intemediul site-ului facialtherapy.ro au un termen de garanție de 24 de luni pentru persoane fizice și de 12 luni pentru persoane juridice. Fiecare produs care beneficiază de garanție va fi însoțit de certificat de garanție iar perioada de garanție începe cu data preluării produsului. Clienții au obligația de a păstra certificatul de garanție împreună cu factura, fără acestea pierzându-se dreptul la garanție.

Clientul trebuie să informeze in prealabil vânzătorul în cazul unor neconformități după care produsele considerate defecte vor fi returnate de către client la adresa specificată in pagina contact, însoțite de factura originală și de certificatul de garanție. Costurile de returnare vor fi suportate de către client.

De asemenea puteți consulta pagina pentru Termeni și condiții.
De asemenea puteți consulta Politica noastra de Confidențialitate.
De asemenea puteți consulta Politica de cookies.